El jove borrianenc Juan Andrés García Orejuela serà el primer a acompanyar l’expedició grogueta en un partit de la Lliga a domicili. El davanter de l’infantil D del CD Roda, de 13 anys, ha sigut l’afortunat en el primer sorteig d’aquesta temporada, així que podrà viatjar, acompanyat d’un familiar major d’edat, a Bilbao, on el Villarreal CF jugarà el seu proper partit de Lliga a l’estadi de San Mamés el diumenge 19 de novembre després de l’aturada pels partits de les sel·leccions nacionals.

Juan Andrés podrà formar part de l’expedició del Submarí, que a les ordres del tècnic Javi Calleja buscarà sumar tres punts més en l’encontre que començarà a les 20.45 hores a la Catedral, on el jove de Borriana tindrà una localitat de luxe per a no perdre’s res.

El futboliste ha visitat aquesta setmana la Ciutat Esportiva del Villarreal, on va coincidir amb els altres guanyadors del primer sorteig d’aquesta temporada. Llàtzer Caparrós Mezquita ha guanyat una samarreta signada per tots els jugadors del Submarí, i Rodrigo Montoliu, del Primer Toque CF, s’ha emportat a casa una pilota també signada per tots els cracks del club groguet.

Els tres xiquets van rebre els seus regals de mans del porter Asenjo i el jugador Cheryshev, dos dels cracks del primer equip del Submarí que van compartir uns moments inoblidables amb els seus joves seguidors.

Així que si vols fer com ells i aconseguir els teus obsequis, només tens que participar en la promoció d’Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo. Si formes part d’un club esportiu vinculat al Villarreal CF, envian’s una foto i les teues dades personals i entraras a formar part del proper sorteig. Molta sort!