Les joves gimnastes del Club Mabel Benicarló es mantenen fidels a la seua costum de pujar al podi en tota aquella competició en la qual participen.

Així ho van fer el passat 30 d’abril a Burjassot, on es disputà la fase autonònmica individual i per equips en les categories benjamín, aleví i infantil absoluta de gimnàstica rítmica.

Les tres componentes de l’equip infantil de Benicarló es proclamaren campiones autonòmiques per equips ant 38,450 punts, i aconseguiren classicar-se per a la fase nacional que es disputarà a Guadalajara en juny. L’equip, que entrenen Manola Belda i Blanca López, el formaren Patricia Saura amb el seu exercici d‘ar, Leire Rovira amb la pilota i Alba Ciurans amb els exercicis de maces i cinta.

A més, Leire Rovira es penjà la medalla de bronze en la general individual infantil i també es classificà per al Nacional.

També es disputà la fase provincial en júnior i júnior honor. María Añó i Noa Ros van ser campiona i subcampiona júnior honor, i en júnior guanyà Helena Andrei, així com l’equip del Mabel. H