Almussafes acollí el passat cap de setmana varies competicions de gimnàstica rítmica amb participació de clubs castellonencs. Entre els més destacats estigué el Mabel de Benicarló, ja que el seu equip infantil, amb Patricia Saura, Alba Ciurans i Leire Rovira, aconseguí el campionat provincial de nivel absolut.

A més, Leire guanyà en la competició individual, aconseguint l’or en els tres aparells (ar, pilota i maces), i l’al·leví Carla Bianca, cedida a L’Almara de Burjassot, va ser bronze amb les seues companyes.

També es disputà la fase autonòmica dels Jocs Esportius, on en el nivel alt, les gimnastes del Mabel Noa Ros i Maria Añó van ser primera i segona, respectivament, en corda i ar, metre que en pilota María va ser or i Noa plata. A més, en maces Maria aconseguí un altre or i Helena Andrei, el bronze.

Marta Soliva, del Lledó, va ser també tercera en cinta, mentre que al nivell principiant, els equips infantil i cadet del Tramuntana es proclamaren campions autonòmics i aquest cap de setmana disputaran el Nacional a Gijón.

Per la seua banda, Noa Ros i Maria Añó estan participant en un torneig internacional a Portugal, després d’haver estat seleccionades per la Real Federació Espanyola. H