La bona temporada que estan realitzant amb el seu equip ha portat a tres joves jugadors de l’aleví del Playas CD Castellón a estar convocats per la selecció valenciana en la concentració que tingué lloc el passat diumenge 7 de febrer al pavelló La Bosca de Burriana.

El major d’aquestos jugadors és el vila-realenc Alejandro Alcañiz, que amb 11 anys juga de pivot, mentre que els altres dos tenen 10 anys i són de la capital de la Plana: Aarón Montoliu, que és ‘cierre’, i Daniel Sebastiá, que defensa la porteria. Tots tres porten dos anys al Playas CD Castellón i són alevins de primer any. El seu equip, que entrenen Alex Pozo i Ismael Sebastiá, va sext a la lliga.

Els tres jugadors, molt emocionats amb la seua primera convocatòria autonòmica, van participar amb quinze més a la concentració de la selecció aleví, en la qual es disputà un partit que el seleccionador aprofità per a realitzar nombrosos canvis amb tal d’observar les habilitats de tots els xiquets. Es reflexa així la bona feina a la base del Playas, que ja té representants a totes les categories de la selecció valenciana. H