+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

Contans la teua història... jovest@epmediterraneo.com

El Touché Castelló triomfa als Jocs Esportius d’esgrima

Garion Olivares es proclama subcampió en aleví M13 i el club aconsegueix tres bronzes autonòmics

 

A l’esquerra, Miguel Sanchís, Arturo Espinosa, Daniel Ferrer i Garion olivares. A la dreta, Pablo Gras, primer per l’esquerra. - MEDITERRÁNEO

A l’esquerra, Miguel Sanchís, Arturo Espinosa, Daniel Ferrer i Garion olivares. A la dreta, Pablo Gras, primer per l’esquerra. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
24/06/2017

El Club d’Esgrima Touché Castelló ha sigut un dels triomfadors dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que cada volta ofereixen més atenció a esports tradicionalmente minoritaris.

El club castellonenc ha aconseguit un subcampionat i tres medalles en la final de la lliga autonòmica d’esgrima dels Jocs, que es va disputar al poliesportiu Benimaclet de València, amb la participació de més de 80 esportistes dels millors clubs de la Comunitat.

Garion Olivares va ser el més destacat del Club d’Esgrima Touché Castelló, amb el títol de subcampió autonòmic en categoria aleví M13 d’espasa masculina. En la mateixa categoria Arturo Espinosa i Miguel Sanchís van aconseguir dos bronzes. L’actuació castellonenca es va completar amb un tercer bronze, gràcies a Pablo Gras en la categoria infantil M15 d’espasa masculina.

L’esgrima és un dels esports que guanyen pes als Jocs Esportius. Al mateix temps, cal recordar, tal com assenyala Josep Miquel Moya, director general d’Esport, que «enguany hem encetat Esport a l’Escola, un programa innovador que pretén acostar la pràctica d’esports no majoritaris a l’alumnat dels nostres centres educatius, perquè els coneguen i els estimen, reforçant així la important tasca del professorat d’Educació Física». Així, durant el primer any s’han signat convenis amb dotze federacions, com les d’esgrima, rugbi, hoquei, beisbol o judo.