Del 18 al 20 de març es podrà veure el millor futbol 7 al camp San Fernando de Borriana. I és que amb les festes de Sant Josep arriba una nova edició del Trofeu Internacional Falles Ciutat de Borriana, organitzat pel CF Salesianos, amb el patrocini de l’Ajuntament i la Diputació.

La nova edició es presentàra de manera oficial el dimarts 15 de març, a les 19.00 hores al saló de plens de l’Ajuntament. Allí es descobriran els últims detalls d’un torneig que compleix deu anys i que està dirigit a la categoría aleví.

Amb el pas dels anys la competició de Borriana s’ha convertit en una de les més populars i reconegudes, com prova el cartell de clubs participants en aquesta desena edició.

Així, a més dels locals CF Salesianos i Burriana FS, hi jugaran els equips valencians Villarreal CF, Valencia CF, Levante UD, CD Castellón i Alboraya UD, junt amb FC Barcelona, Real Betis Balompié, Sevilla FC, Athletic Club, Atlético de Madrid, Teruel Mudéjar CF i RCD Espanyol.

Però les principals atraccions seran els representants internacionals d’aquest any: el Sporting Portugal i el KRC Genk belga.

La fase de classificació començarà el dia 18 a les 17.00 horas i la gran final es disputarà el diumenge 20 a les 12.10 hores, abans de l’entrega de trofeus que posarà el punt i final a unes jornades que a bon segur seran inoblidables per als joves jugadors que aspiren a succeir l’Espanyol, vigent campió. H