El programa dels socialistes estava basat en tres eixos fonamentals: ‘veïns que governem per al veïnat’, ‘polítiques a peu de carrer’ i, sempre, sempre ‘primer les persones’. A hores d’ara, quan estem dos anys formant part de l’equip del govern podem afirmar que hem complit amb el programa que ens presentàvem a les eleccions i que després consensuarem junt als nostres socis del equip de govern.

urbanisme i habitatge

Hem desbloquejat diversos PAI’s Industrials que crearan llocs de treball al municipi i revisat els PAI’s urbans. Hem replantejat el disseny dels parcs incorporant els parcs canins al nostre espai urbà. Juntament amb les persones amb mobilitat reduïda hem dissenyat espais accessibles; i amb els veïns i veïnes la remodelació dels Carrers Santa Natalia i Grup 1º de Maig. Un Pla Especial per a Mascarell dotant de més espai en les futures actuacions al municipi.

salut i benestar social

Juntament amb la Conselleria de Sanitat s’ha ampliat l’horari d’atenció al Centre de Salut. Nules està inclòs a la Red de ciutats amigables amb la gent gran iprompte tindrem un local per a l’Associació Cantalobos. Amb la Conselleria de Vivenda s’ha creat el servei d’ajudes al lloguer i lluita contra la pobresa energètica. L’ampliació del Servei de mediació hipotecària i la creació del grup municipal antidesnonament, grup on estan inclosos Ajuntament, entitats bancàries, Col·legi d’Advocats i la Plataforma Antidesnonaments de Nules. Hem iniciat el procés per reconvertir el Centre respir de Nules en Centre de dia per a donar més serveis als dependents i les seves famílies.

biblioteca, arxius i museus

Millora del servei de Biblioteca amb el nou servei de préstec d’ordinadors i red wi-fi. La novetat per a aquest estiu de la Biblioplatja a la zona del far i el nou horari i activitats dels Museus de Nules com la Nit blanca o els concursos infantils.

esports i turisme

Foment de l’esport en diversos aspectes donant suport als clubs locals per millorar les condicions per a la pràctica de l’esport. La pròxima rehabilitació del Poliesportiu per a adaptar-lo a normativa esportiva i de accessibilitat. Accés per a les rentes més baixes al serveis municipals esportius. Rehabilitació de la zona esportiva a la mar. Senyalització de les rutes de muntanya com Font de Cabres i el Puntal.

administració

Creació del portal de transparència. Una Administració mes pròxima amb la creació de l’APP ‘Nules’ i plenaris oberts a la ciutadania i retransmesos per televisió i internet. Revisió i regularització de les concessions i contrats públics amb majors ingressos per a l’Ajuntament. Assemblees públiques als barris amb alcalde i regidors.

IGUALTAT

Amb la promoció del Consell de la Dona hem fomentat noves associacions de dones i s’ha creat un Consell d’Igualtat.