La població de Nules posa fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar amb la retirada dels barracons del pati del centre escolar. Els alumnes del col·legi han començat el nou curs sense cap barracó i amb unes instal·lacions en condicions.

«Una de les prioritats de l’actual equip de govern quan va entrar a governar va ser agilitzar els tràmits perquè els xiquets i les xiquetes que estaven escolaritzats durant quasi una dècada en barracons pogueren tindre com més prompte possible el col·legi en condicions. I així ho vàrem traslladar a la Conselleria d’Educació que des del primer moment es va posar a treballar en aquesta actuació, de fet el conseller d’Educació, Vicent Marzá, va visitar el col·legi a principi d’aquest any per a conéixer el centre. Per tot això, és una satisfacció per a nosaltres que a Nules desapareguen per fi els barracons i s’acabe amb una reivindicació del poble», comenta el regidor d’Educació, Ramon Canut.

Les obres de construcció d’aquest centre educatiu han consistit en sis aules d’Infantil, dotze aules de Primària, menjador i gimnàs amb un import de més de tres milions d’euros sufragat per la Conselleria d’Educació, sent l’empresa adjudicatària Grupo Bertolín, SAU. Els alumnes de Primària ja van estrenar les noves aules el curs passat i ara és el torn dels d’Infantil, després del vistiplau de la Conselleria.