En l’assemblea general de l’Associació Local de Llauradors de Nules es va repartir el full de recollida de signatures consensuat per les associacions de llauradors, organitzacions agràries, sindicats agraris, ajuntaments i altres membres que formen la Plataforma per la Dignitat del Llaurador perquè els interessats la signen.

El full de recollida de signatures estarà al registre de l’Ajuntament perquè puga ser signat per qualsevol ciutadà, així com al Casal Jove, la Piscina Municipal, l’ADL, el Mercat, les cooperatives agrícoles i empreses del sector.

Cal recordar que l’Ajuntament ha penjat una pancarta en els balcons del consistori amb el lema de l’acte reivindicatiu que es va celebrar al mercat de Mascarell el passat 12 de febrer: «El llaurador valencià exigix a Europa el respecte i la dignitat que el nostre treball mereix».

L’Ajuntament també ha enviat als ajuntaments de la Plana, que en el seu terme municipal tenen plantacions de clemenules, i a la Diputació Provincial de Castelló, una carta en la qual els anima a penjar als seus balcons aquesta pancarta reivindicativa amb l’objectiu de mostrar la unitat necessària dels municipis afectats per l’acord signat per la Unió Europea amb Sud-àfrica.

En la carta s’explica les repercussions negatives que la signatura de l’acord tenen per al sector agrari, en especial de la Comunitat Valenciana i de la província de Castelló, ja que és un dels seus motors econòmics.