Les obres de remodelació de la Cambra Agrària han començat el darrer mes de setembre. Arranca així una de les principals inversions que es faran a Nules enguany amb un import de 365.357,43 euros.

L’empresa adjudicatària Aglomerados Los Serranos SAU s’ha compromès a executar l’obra en un període de tres mesos.

Així doncs, entre les propostes de millora presentades per aquesta empresa, a més del termini d’execució, està la instal·lació d’una plataforma salvaescales amb el valor de subministrament i col·locació de 7.700 euros; la instal·lació d’un equip de música al saló social de la planta baixa valorat en 1.800 euros; l’aportació del mobiliari per un import de 14.461,49 euros; augmenta el termini de garantia de l’obra i manteniments a dos anys; i preveu un fons de més de 3.000 euros per a resoldre possibles errors i omissions que es presenten mentre es realitzen les obres.

La redacció del projecte ha estat a càrrec de l’arquitecte local, Jaime Prior, i s’hi preveu l’adequació de la planta baixa per a albergar les activitats i actes que realitze l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos.

emprenedoria

La primera planta de l’edifici està destinada a l’emprenedoria, a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) i al comerç, mentre que l’ADL es traslladarà a aquesta planta que tindrà a més una sala de formació i s’ubicarà, entre d’altres, l’Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló.

La segona planta està dissenyada per a allotjar el Departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, l’Associació Local de Llauradors, els Sindicats de Regs, o també les associacions agràries locals.

reivindicació

«Estem molt contents perquè aquesta obra siga una realitat, ja que és una de les apostes més importants d’aquest equip de govern per a enguany. A més, també complim d’aquesta manera amb una de les actuacions previstes en el programa de govern per a aquesta legislatura, i el més important és que donarem resposta a una de les demandes del poble de Nules», comenta l’alcalde de Nules, David García.