L’Ajuntament de Nules ha dut a terme diferents actuacions relacionades en la millora de l’accessibilitat del municipi. En concret s’han construït voreres en alguns trams de carrers que no tenien o no estaven acabades com és el cas dels carrers San Agustín, Moncofa, Almenara, Betxí, Los Ángeles, Enrique Giner, Calderón de la Barca i l’avinguda Marqués de Santa Cruz, entre altres.

A principi de legislatura varem detectar aquest problema que afectava a diferents punts de la població gràcies a les assembles veïnals que es celebren per els barris del poble, per la qual cosa des de la Policia Local es va fer un informe en el que es detallava els carrers que, per diverses causes, no tenien la vorera finalitzada o careixien de la mateixa. Era un perill per a la seguretat dels vianants que en dies de pluja tenien que transitar per la carretera al ser les voreres intransitables.

Amb aquesta iniciativa es treballa en el pla d’accessibilitat del municipi ja que les voreres són importants per a la seguretat dels veïns i de les veïnes. També es està treballant en millor l’accessibilitat dels diferents edificis municipals i de alguns altres carrers (Santa Anna, Santa Natalia...) per a fer un Nules inclusiu on no tinguem barreres en el dia a dia per a cap persona amb discapacitat.

A més, per a realitzar aquests treballs, hem contractat a autònoms de Nules que es dediquen a l’obra, de manera que en obres menors com aquestes intentem donar la feina als nostres veïns.

*Alcalde de Nules