L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació l’obra per a la remodelació de l’edifici de la Cambra Agrària per un import de 400.000 euros.

L’alcalde, David García, explica que «estem molt contents perquè aquesta obra serà una realitat, ja que és una de les apostes més importants d’aquest equip de govern per a enguany. A més, també complim una de les actuacions previstes en el programa de govern per a aquesta legislatura, i el més important és que donarem resposta a una de les demandes del poble de Nules».

El termini d’execució previst per realitzar l’obra és d’un màxim de sis mesos i un mínim de tres mesos. «En les propostes que presenten les empreses aquest serà un dels punts que es valorarà ja que volem que els veïns i les veïnes tinguen al més prompte possible unes instal·lacions que des de fa molts anys es reivindiquen», comenta l’alcalde.

La redacció del projecte ha estat a càrrec de l’arquitecte local Jaime Prior i en aquest es preveu l’adequació de la planta baixa per a albergar les activitats i els actes que porten a terme la gent major del municipi.

La primera planta està destinada a l’emprenedoria, l’ADL municipal i al comerç. «L’ADL es traslladarà a aquesta planta que tindrà a més una sala de formació i s’ubicaran, entre d’altres, el que es coneix com a focus d’empreses», ha comentat David García.

La segona planta està dissenyada per a allotjar el Departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, l’Associació Local de Llauradors, els Sindicats de Regs, les associacions agràries locals i a llarg termini al mateix Consell Agrari Municipal.

Segons ha assenyalat David García «no podem oblidar que l’ús d’aquest edifici sempre ha sigut agrari i així ha de seguir ja que el sector agrari té una rellevància especial a la nostra població que s’ha de mantindre, donar suport i potenciar», ha explicat l’alcalde de Nules.