La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Nules ha signat el darrer mes de setembre convenis amb nous clubs locals i també amb els esportistes d’elit locals.

La regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón, ha explicat sobre això que «hem signat conveni per primera vegada amb el Club Deportivo de Caza Nules-Villavieja i també amb el Club Ajedrez Nules, dues entitats que fins ara no havien rebut cap tipus d’ajuda municipal».

A més, també rebran ajudes esportistes d’elit de la població com ara Pedro Mechó, de pesca esportiva; Víctor Romero i Alberto Rodríguez, fisioculturistes; l’atleta Marta Oliver i els xiquets David Bou i Ariadna López, ballarins de ball de saló.

Amb les signatures d’aquests darrers convenis, juntament amb els que l’Ajuntament ja havia signat amb anterioritat amb el Club Ciclista San José i l’Asociación Ornitológica Nulense, la totalitat de clubs i entitats esportistes de la localitat rebran una ajuda municipal en aquest any 2017.

La regidora d’Esports també ha destacat que «el que volem és donar suport a tot tipus d’esport que practiquen els nostres veïns, per la qual cosa hem fet un important esforç perquè els clubs esportistes de la població tinguen una ajuda econòmica».