El darrer 12 de juny Nules va posar fi a huit anys de barracons al CEIP Nou Pedro Alcázar amb la signatura de la recepció d’obres que va tindre lloc al col·legi després de la revisió feta pels diferents tècnics de les administracions implicades i de l’empresa adjudicatària.

«Aquestes obres estan finalitzades des de gener, quan els alumnes de Primària varen deixar els barracons i es varen traslladar a les aules però l’alumnat d’Infantil s’ha hagut d’esperar uns mesos perquè es recepcionara l’obra per temes burocràtics. Així i tot, per a nosaltres és una satisfacció que el CEIP Nou Pedro Alcázar comence el pròxim curs amb totes les instal·lacions finalitzades», comenta el regidor d’Educació, Ramon Canut.

Les obres de construcció d’aquest centre educatiu han consistit en tres aules d’Infantil, sis aules de Primària, menjador i gimnàs amb un import de més de tres milions d’euros sufragat per la Conselleria d’Educació, sent l’empresa adjudicatària Grupo Bertolín, SAU.

L’alcalde, David García, destaca que «una de les prioritats de l’actual equip de govern quan va entrar a governar va ser agilitzar els tràmits perquè els xiquets que estaven escolaritzats durant quasi una dècada en barracons pogueren tindre com més prompte possible el col·legi en condicions. Per tot això, aquesta és una de les actuacions més importants d’aquesta legislatura, perquè s’acaba amb una reivindicació del poble de Nules».