Els veïns de Nules van culminar el seu cicle festiu anual amb les celebracions dedicades a la patrona, la Mare de Déu de la Soledat, del 6 al 15 d’octubre. Unes festes que, com va recordar la regidora d’aquesta àrea, Patricia Cascales, han sigut organitzades de nou per la Comissió de Festes, la qual «ha aconseguit una programació pensada per a tots i totes».

La gala dels LXIV Jocs Florals va marcar l’inici d’unes festes amb un gran component cultural. Així, entre la programació van destacar l’espectacle Que flamenca sóc, a càrrec de la companya Taconterra Dansa; la presentació del llibre Nules, un municipi estratègic a la Batalla de Llevant, de David Oliver, publicat per l’UJI i l’Ajuntament de Nules; la presentació del nou espectacle del guitarrista Pedro Navarro que realitzarà en 2018; o l’espectacle The Musical Show de Miguel Ángel Martínez en el qual van participar Carmen Juan i Manuel Maestro; entre d’altres.

La música també va ser protagonista amb la Nit d’Albades, en la qual la Colla de Cant Valencià del Puig de Santa Maria va delectar els assistents amb cançons dedicades a la Regina de la Vila, Laura Martí, dames i a tot Nules.

Els aficionats als actes taurins van poder gaudir amb l’exhibició de dos bous i dos bous embolats, a càrrec de l’Ajuntament, a més de vaques i la nit taurina.

Entre les principals novetats va destacar el correfoc a càrrec de Dimonis del Poll, i entre els actes més participatius va estar de nou la Nit de la ‘Torrà’, amb més de 20.000 assistents.

Menuts i majors també van tindre actes dedicats per a ells, mentre que el ‘mesón’ de la tapa va ser punt de trobada per a tots.

La setmana festiva va incloure la celebració del 9 d’Octubre i del dia de la patrona de la Guàrdia Civil, dues dates assenyalades.