Nules disposa des d’aquesta semana d’un aparcament de camions al polígon industrial La Mina per a donar servei al sector del transport tant de la localitat com de la resta de poblacions de la comarca de la Plana Baixa.

Les instal.lacions tenen una capacitat de 225 places i compta amb serveis com ara l’accés 24 hores i zona videovigilància, vestidor, gasolinera, llavador i taller de vehicles voluminosos.

Entre les particularitats destacades cal ressaltar l’ubicació d’aquestes instal.lacions ja que es troba a una distància equidistant tant de Nules com de la Vilavella, Moncofa i la Vall d’Uixó. Campa Nules disposa d’una superfície de més de 26.000 metres quadrats i la seua ubicació és Excel.lent per als transportistes ja que es troba a pocs minuts de la N-340, l’autopista i de la CV-10 per tant té un accés ràpid a les vies de comunicació.

L’AJUNTAMENT de Nules va adjudicar el contracte per a la construcció i gestió de l’aparcament de camions a l’empresa Campa Tudesvan SL el passat mes d’octubre en presentar la proposta econòmica més avantatjosa en la qual el cost per al consistori i per als veïns ha sigut de zero euros ja que l’empresa adjudicatària s’ha fet càrrec de la totalitat del cost a canvi de gestionar la inversió per un període determinat.

EL CONSISTORI ha estat mesos treballant en aquesta iniciativa per a poder donar resposta a una reivindicació de molts anys dels transportistes locals i dels veïns que patien les molèsties ocasionades pels camions que aparquen al nucli urbà, i al mateix temps complim amb un més dels compromisos fets per aquest equip de govern per a la present legislatura.

*Alcalde de Nules