El Poliesportiu Municipal de Nules s’ha presentat amb una imatge totalment renovada després de la reforma i podrà albergar partits i competicions oficials. Aquesta actuació és la més important que s’ha fet al Poliesportiu Municipal des de la seua construcció, s’ha fet una remodelació quasi completa de la instal·lació ja que presentava moltes carències, principalment en accessibilitat i seguretat.

Les obres han sigut finançades per l’Ajuntament de Nules amb un import de 229.574,31 euros. S’ha actuat en tres aspectes principals com són la pista de joc ,que s’ha ampliat perquè tinga les dimensions correctes per a poder estar homologada per a competicions oficials; l’accessibilitat amb grades adaptades que permetran creuar tot el pavelló, els serveis adaptats i la instal·lació de dos ascensors; i la seguretat de l’edifici amb eixides d’emergència noves, extintors nous, boques d’incendis equipades o llums d’emergències, entre d’altres.

TAMBÉ ha canviat l’estètica del recinte, hem volgut donar-li una imatge més actual i jove d’acord amb el sector de població que fa ús d’aquestes instal·lacions.

Aquesta actuació al Poliesportiu Municipal forma part del programa de l’actual equip de govern municipal, on es troba el pla de millora dels edificis públics, inclosos els esportius. A més, amb aquesta actuació, és fan també realitat altres apostes d’aquest equip de govern per a aquesta legislatura com són l’accessibilitat i la participació ciutadana, ja que per a la realització de la reforma d’aquest edifici s’ha comptat amb els clubs esportius que fan ús d’aquestes instal·lacions a través del consell local del esport.

Seguim treballant en millorar les infraestructures i serveis municipals de Nules.

*Alcalde de Nules