Nules va tancar el diumenge 29 d’octubre el V Circuit de Carreres Populars amb el sisé 10k Noulas, que va tindre més de 200 participants i en el qual els favorits no van defraudar.

El guanyador va ser Nicolás Alejandro Tucci, que va completar el recorregut a dues voltes en 32.29 minuts. El corredor d’origen argentí va oferir a més una xarrada sobre atletisme en la vespra de la cursa organitzada pel Club d’Atletisme Noulas amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Si Tucci es va quedar prop del rècord de la cursa, que té Iván Portolés amb 31.40 minuts, la guanyadora femenina sí va aconseguir batre la seua pròpia marca de 38.49. Sheila Simao va repetir triomf a Nules per segon any consecutiu i encara va tindre temps d’aturar-se a pocs metres de l’arribada, agafar la seua filla en braços i creuar la meta amb ella, aturant el rellotge en 37.49.

El segon lloc, tant masculí com femení, va ser per a dos atletes nulers que formen part del Playas de Castellón, Manuel Peris (32.39) i Marta Oliver (39.19), mentre que el tercer lloc en dones va ser per a Carmen Sos (41.52) i en categoria masculina van arribar junts els corredors de l’Urban Running Castelló Vicente Calvo i Abel Bellés (33.18).

El podi local el va encapçalar Manuel Peris i el van completar Vicente Martínez (35.03) i José Flich (37.02), mentre que en dones a Marta Oliver li van seguir les corredores Laura Tarrasón (47.51) i María José Escolar.

L’organització va oferir a més un homenatge al darrer classificat, Yoshiharu Uechi, de 78 anys, per la seua esportivitat en les curses populars de la província de Castelló, en les quals participa des de fa molts anys.

L’alcalde, David García, i la regidora d’Esports, María Jesús Gabaldón, van lliurar els trofeus. A més, el guanyador i la guanyadora van rebre un pernil i un formatge cadascun i els sis primers locals, tant homes com dones, una ampolla de vi gràcies a Casa Rabitas. La cursa va tindre com a speaker a Juan Francisco Orenga, mentre que aquesta volta Enrique Speaker es va posar les espardenyes i va córrer el deumil.