+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

ESPORTS

Orpesa fomenta els valors en els esports de base

Mª Carmen Molés dirigeix un nou projecte

 

La psicòloga Mª Carmen Molés, en el transcurs d’una de les sessions del nou projecte. - MEDITERRÁNEO

CASTELLÓ
17/12/2016

La Regidoria d’Esports d’Orpesa, dins de la seua aposta per la formació i l’assesorament als clubs locals, i davant l’increment del nombre de xiquets i xiquetes que practiquen esport, ja siga en modalitats individuals o en equip, ha posat en marxa un programa de valors dirigit per la psicòloga esportiva Mª Carmen Molés.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir conscienciar als menors de la importància dels valors i del respecte en la pràctica esportiva. Aquestes línies d’actuació s’aniràn desenvolupant al llarg de tota la temporada per a potenciar les habilitats de tots els membres del staff esportiu amb eines per a millorar l’organització, planificació, etc. Tanmateix, s’organitzaràn tallers per als esportistes i d’assesorament a entrenadors i xarrades dirigides als pares.

La regidora d’Esports, Sonia Bellés, ha explicat que «apostar per l’esport amb un entrenament psicològic des de la base és un repte per a millorar el món esportiu, que es projecta després en la vida dels joves esportistes».