La Regidoria d’Esports d’Orpesa, dins de la seua aposta per la formació i l’assesorament als clubs locals, i davant l’increment del nombre de xiquets i xiquetes que practiquen esport, ja siga en modalitats individuals o en equip, ha posat en marxa un programa de valors dirigit per la psicòloga esportiva Mª Carmen Molés.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir conscienciar als menors de la importància dels valors i del respecte en la pràctica esportiva. Aquestes línies d’actuació s’aniràn desenvolupant al llarg de tota la temporada per a potenciar les habilitats de tots els membres del staff esportiu amb eines per a millorar l’organització, planificació, etc. Tanmateix, s’organitzaràn tallers per als esportistes i d’assesorament a entrenadors i xarrades dirigides als pares.

La regidora d’Esports, Sonia Bellés, ha explicat que «apostar per l’esport amb un entrenament psicològic des de la base és un repte per a millorar el món esportiu, que es projecta després en la vida dels joves esportistes».