+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

campanya

18 espais naturals de la Comunitat, lliures de fem

 

R. D.
21/06/2017

Els ciutadans valencians s’han mobilitzat contra l’abandó de residus en entorns naturals. Prop de 1.100 persones han realitzat una gran batuda en 18 punts de la regió. Així, s’han dut a terme neteges en el Parc Natural de l’Albufera o en la platja del Perelló (València). Així mateix s’ha alliberat de fem la platja de Sant Joan, la platja Del Carabassi (Elx) o el Quadro de Santiago (Castelló), entre altres.

Les batudes de neteja d’1 m2 per la naturalesa s’emmarquen dins del projecte LIBERA, impulsat per l’oenegé mediambiental decana d‘Espanya SEO/BirdLife en col·laboració amb Ecoembes, per a frenar les conseqüències del «littering» en els diferents ecosistemes espanyols. Acostumats a associar el concepte d’un metre quadrat, a la unitat de superfície, esta inciativa busca destacar el valor real que té 1 m2 per al futur de la biodiversitat al nostre país.

A ESPANYA / A nivell nacional, 48 províncies de tota Espanya han acollit esta primera arreplega col·laborativa de fem d’espais naturals. En total, prop 5.000 persones han participat en esta iniciativa que s’ha desenrotllat en més de 190 punts.