+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

formació

Acord per fer pràctiques a la Conselleria de Medi Ambient

 

R. D.
28/06/2017

La Generalitat Valenciana ha acordat amb la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat d’Alacant, la Universitat Miguel Hernández d’Elx i la Universitat Cardenal Herrera CEU la realització de pràctiques formatives dels estudiants universitaris per un import global de 80.000 euros en dependències de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenrotllament Rural o en els seus centres dependents, amb l’objectiu de complementar la seua formació universitària.

Els tipus de pràctiques formatives hauran de ser pràctiques curriculars i pràctiques extracurriculars. Com a bossa o ajuda econòmica els estudiants seleccionats rebran una quantitat mensual de 600 euros, que es pagarà en proporció a les hores efectivament realitzades.

La Conselleria finançarà la realització de les pràctiques formatives retribuïdes dels alumnes de la Universitat de València amb 23.000 euros, amb 15.000 euros les dels de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, l’UJI de Castelló i la Universitat d’Alacant i amb 12.000 euros la Universitat Cardenal Herrera CEU.