Escolars castellonencs, xiquets i xiquetes que cursen Educació Primària, i els més majors, xics i xics del primer cicle de l’ESO, es donaran cita en el parc Ribalta hui dimecres, 1 de juny, a partir de les 10.30 hores, en la contornada de l’emblemàtic templet del parc castellonenc amb motiu de la gran festa del medi ambient. L’objectiu d’esta cita és: plasmar lliurement en la cartolina la imatge del Parc Ribalta, biosfera de Castelló.

L’Ajuntament de Castelló, El Corte Inglés i la UTE Jardins de Castelló han convocat un any més este concurs de dibuix a l’aire lliure que forma part de la celebració, el pròxim dia 5 de juny, del Dia Mundial del Medi Ambient. Així mateix, esta cita sierve per a sensibilitzar als escolars castellonencs en la defensa del medi ambient, alhora que compartixen una jornada a l’aire lliure amb esta ocasió.

Sara Usó, regidora de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Castelló visitarà el parc durant el concurs de dibuix i podrà comprovar personalment el nivell artístic dels treballs. Per la seua banda, Guille Vázquez, Jordi Marenyà i Rida, jugadors del CD Castelló, demostraran el seu suport a esta celebració acudint al parc acompanyats del seu director general, Jordi Bruixola, a saludar els xiquets. H