+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

PROJECTE SOBRE VALORITZACIÓ DE RESIDUS

La Càtedra Reciplasa promou la col·laboració amb el CIEMAT

El seu director, Félix Hernández, va visitar el CEDER, en Soria

 

D’esquerra a dreta, Virginia Pérez, R. Ramos, F. Hernández i J. M. Sánchez. - MEDITERRÁNEO

R. D.
15/11/2017

El director de la Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans de l’UJI, el professor de Química Analíticia Félix Hernández, va realitzar una visita al Centre de Desenvolupament d’Energies Renovables (CEDER), situat en Soria, per a conèixer de primera mà les instal·lacions i projectes que s’estan duent a terme.

La reunió de treball s’ha centrat en els nous projectes que s’estan duent a terme sobre valorització de residus mitjançant tractament tèrmic, desenvolupats en les Unitats de Valorització Energètica de Combustibles i Residus i de Processos de Conversió Tèrmica, així com en la producció de biocarburants mitjançant tractaments biològics de tipus enzimàtic, a partir de residus urbans, activitat que es desenvolupa en la Unitat de Biocarburants del CIEMAT i presenten gran interès quant a gestió de residus urbans.

Els participants han acordat discutir en els pròxims mesos la possibilitat de presentar aquests projectes a Castelló en el marc de la Càtedra Reciplasa per a 2018. Així com l’organització d’una visita a les instal·lacions del CIEMAT a Madrid i una nova visita a CEDER, en aquesta ocasió juntament amb responsables de la planta de Reciplasa, amb el propòsit de conèixer amb més detall els treballs realitzats i reforçar la col·laboració. Amb aquests contactes s’obrin les portes a futures cooperacions per millorar la gestió de residus a la província.