Efiaqua ha tancat ja el seu programa d’activitats paral·leles amb què complementarà la seua oferta. Destaca, en este sentit, el congrés Eficiència amb la Transformació Digital organitzat per Global Omnium al llarg de dos dies (29 i 30 novembre). A més, també se celebraran jornades entorn dels regadius i el canvi climàtic, organitzada per Fenacore i la jornada especialitzada d’Aseif-Conaif sobre la qualificació d’instal·ladors en tecnologies eficients de l’aigua i el càlcul d’instal·lacions interiors d’aigua segons la Norma UNE 149201. De forma global, i junt amb els certàmens Ecofira i Egética, Efiaqua també acollirà el simposi Ecofòrum, liderat per la Generalitat Valenciana entorn de la lluita contra el canvi climàtic i les estratègies empresarials en este àmbit.

OBJECTIUS / Sens dubte, una de les activitats que més expectació està despertant entre el sector és el congrés impulsat per Global Omnium i per al que ja està confirmada l’assistència dels principals referents del sector aigua, tecnològic i de telecomunicacions per a debatre sobre la transformació digital del sector.

I és que el congrés té com a objectiu analitzar la realitat actuals i tendències entorn de la transformació digital i com esta influirà en les estratègies futures del sector de l’aigua.