La Fundació per a l’Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, Fundació f2e, organitza amb comercial IBA i Frigicoll la jornada Eficiència Energètica en Instal·lacions de Climatització, Aerotèrmia demà dijous, 1 de març, a les 9.00 hores, en la sala multiusos de l’edifici Espaitec 2, situada en la segona planta.

La aerotèrmia és una font d’energia renovable que permet aprofitar la calor emmagatzemada en l’aire per a satisfer les necessitats de refrigeració i calefacció. La jornada té l’objectiu d’aprofundir en els fonaments, normativa i tipologia de les bombes de calor de aerotèrmia, així com reflexionar sobre el present i futur dels fluids frigorífers.

La normativa europea ha fixat el control del consum d’energia i la major utilització de l’energia procedent de fonts renovables, juntament amb l’estalvi energètic i una major eficiència energètica, com una part important del paquet de mesures necessàries per a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Durant la sessió, es pretén mostrar com es pot fer un ús eficient de l’energia, sense perdre qualitat i confort en la climatització de llars i instal·lacions industrials, mitjançant la aerotèrmia. A més, es tractarà l’estat actual i futur dels fluids frigorífers i dels equips de climatització.