La Fundació per a l’Eficiència Energètica, en col·laboració amb Maralba Circuit i autoescola Ribes, està impartint cursos de formació en conducció eficient i segura a empleats de les brigades de Manteniment d’Iberdrola Distribució, amb la finalitat de fomentar l’estalvi de combustible i la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, a més d’instruir als seus conductors a com reaccionar en situacions adverses i de risc en els desplaçaments que realitzen durant la seua jornada laboral.

Iberdrola pretén amb estos cursos que els seus treballadors milloren la seua conducció de vehicles tot terreny sobre asfalt i sobre ferm advers, fomentant una conducció segura i eficient que permeta la conservació del medi ambient. També els alumnes del curs es reciclaran quant a normativa de seguretat viària. El 30% del consum d’energia a Espanya es realitza en activitats quotidianes i el 12% correspon a l’ús del vehicle. La Fundació f2e, espera que més empreses es consciencien sobre els avantatges mediambientals i d’estalvi que comporta realitzar una conducció eficient i segura, realitzant cursos d’este tipus.

Sobre la Fundació f2e / Esta fundació té com a objecte impulsar l’actuació en el camp de l’eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenrotllament d’iniciatives empresarials i promoció de projectes d’innovació.