La Generalitat valenciana i els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP) de residus d’envasos i d’aparells elèctrics i electrònics organitzen la jornada Residus i Reptes. Recursos per al canvi, que se celebrarà avui dimecres, 12 de juny, de 9.30 a 17.00 hores, en el Palau de les Arts Reina Sofia de la capital del Túria.

En aquesta jornada, l’aforament del qual s’ha completat, s’abordarà el futur de la gestió dels residus d’origen domèstic i industrial a la Comunitat Valenciana, presentant públicament la recent actualització del Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana (PIRCV). L’acte serà inaugurat pel President de la Diputació de València, Toni Gaspar, i presentat pel secretari autonòmic de medi ambient i Canvi Climàtic, Fran Quesada.

PONÈNCIES / Al llarg del matí tindran lloc tres ponències amb les seues corresponents taules redones on s’abordaran els reptes en gestió de residus des de diferents àmbits com són les administracions públiques, els SCRAP’s i els gestors, amb la presència, entre altres, de Margarita Ruiz Saiz-Aja, Agapito Portillo, Eva García Balaguer, Enrique López o Ángel Hervella. L’última taula, que tindrà lloc a la vesprada, tractarà el tema de l’educació per a la sostenibilitat com a recurs per al canvi, a càrrec de Julio Barea, responsable de Greenpeace. Per a una major informació, poden visitar la pàgina web: www.jornadaresiduoscv.com.