+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

GESTIó INTEGRAL DE LAIGUA I EL MEDI AMBIENT

Grupo Gimeno mostrarà els seus projectes en Efiaqua i Ecofira-17

Del 28 al 30 de novembre tindràn lloc aquests certàmens en Fira València. El grup empresarial de Castelló estarà present en les dues cites ambientals

 

La Responsabilitat Social Corporativa una de les apostes que dels projectes que compartiran al seu estand. - MEDITERRÁNEO

REDACCIÓ
08/11/2017

Gimeno Servicios estarà present en la pròxima edició de les fires mediambientals internacionals Efiaqua i Ecofira, dos dels certàmens més rellevants en la gestió integral de l’aigua i el medi ambient, que se celebraran de forma paral·lela en les instal·lacions de Fira València del 28 al 30 de novembre.

Facsa, empresa del grup castellonenc, dins del seu compromís amb la innovació i sensibilització en el camp de la gestió responsable de l’aigua, apostarà per dos projectes rellevants quant a Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per al seu estand en la fira. D’una banda, i enfocat a l’educació ambiental, la firma exposarà El Curs de l’Aigua, el seu programa didàctic dirigit a escolars que, a través de materials pedagògics innovadors com a realitat augmentada o animació 3D, permet sensibilitzar als més xicotets sobre la necessitat de fer un ús responsable d’este recurs.

D’altra banda, i també relacionat amb la divulgació, plantejarà els avanços de la Càtedra Facsa d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua, en la que col·labora amb la Universitat Jaume I de Castelló i que perseguix promoure el talent dels jóvens investigadors, així com la difusió i transferència de coneixements relacionats amb el cicle integral de l’aigua.

Per la seua banda, Sitra, una altra de les entitats de Gimeno Servicis, mostrarà en Efiaqua les seues solucions més innovadores als problemes de tractament i depuració de l’aigua en la indústria. Quant a la divisió mediambiental del grup, Fobesa i Fovasa presentaran en Ecofira la seua nova flota destinada a l’arreplega de residus, un model de vehicle que, entre altres avantatges, permet arreplegar al mateix temps dos fraccions de residus —resta i orgànica—. Esta flota, molt en línia amb les últimes tendències en el sector de la neteja urbana, destaca a més tant per la seua gran maniobrabilitat, com pel seu baix nivell d’emissions. A més, ambdós firmes donaran a conéixer els últims avanços tecnològics relacionats amb l’aplicació de la indústria 4.0 a l’arreplega de residus a través de projectes com els sensors IoT Smart Waste o la plataforma de gestió d’incidències SIG-O, que notifica en temps real qualsevol possible incidència.