Iberdrola ha firmat un acord amb l’empresa Yingli Solar, un dels fabricants líders a nivell mundial de panells solars, per al desenrotllament de la solució integral de generació solar fotovoltaica que ha posat en marxa la companyia per als seus clients, Smart Solar Iberdrola, que els oferix la possibilitat de generar i consumir la seua pròpia electricitat per mitjà de la instal·lació d’este tipus de tecnologia.

A l’acte de firma, que ha tingut lloc en les oficines d’Iberdrola a Madrid, han acudit la directora d’Eficiència i Servicis Energètics d’Iberdrola, Raquel Blanco, i el director general de Yingli Green Energy Spain, Fernando Calisalvo.

A través d’este acord, Yingli posarà a disposició d’Iberdrola el seu ampli portfolio de panells solars fotovoltaics, així com la seua experiència i els seus millors recursos, tant tècnics com humans, perquè els treballs de muntatge, configuració i seguiment del rendiment dels equips, així com el seu manteniment preventiu i correctiu, siguen duts a terme de la manera més segura i eficient possible.

D’esta manera, els instal·ladors i tècnics d’Iberdrola tindran suport, assistència i formació tècnica de Yingli assegurant que les instal·lacions es troben en les millors condicions de qualitat, rapidesa, garantia i seguretat.

Yingli Solar és un dels majors fabricants de panells solars del món. El seu model de negoci cobrix tota la cadena de valor de la tecnologia solar fotovoltaica, des de la fabricació dels components fins al seu acoblament. Esta empresa d’origen xinés ha distribuït més de 60 milions de panells solars a més de 90 països del món.

Smart Solar Iberdrola

Per mitjà d’este nou producte comercial, Iberdrola posa a disposició dels seus clients un paquet integrat que inclou el disseny, muntatge i posada en marxa d’una instal·lació solar totalment a mesura, a més del finançament, assessoria, manteniment integral, gestió i supervisió de la planta a través de ferramentes web i noves aplicacions. Així mateix, l’empresa oferix tota l’energia de respatler que puga necessitar-se.

Gràcies a esta solució clau en mà plantejada per la companyia espanyola d’energia, clients domèstics amb vivendes unifamiliars, pimes, regants o grans empreses podran descobrir sense compromís si l’energia solar és una alternativa eficient per a ells. En eixe cas, podran generar i consumir la seua pròpia energia elèctrica, optimitzant el consum i millorant l’eficiència energètica de la seua instal·lació.

Per tant, la companyia deixa clara que la seua vocació de servici va més enllà del mer subministrament energètic i referma el seu paper en l’àmbit de l’assessorament personalitzat. Iberdrola vol, a més, continuar sent impulsora del canvi de model, com ja va fer fa 15 anys amb la seua aposta pionera per l’eòlica, gràcies a unes innovadores propostes tant per a productors fotovoltaics com per a tots aquells clients que vullguen convertir el sol en la seua principal font energètica. H

Iberdrola ja fa 15 anys que va apostar de forma pionera per l’eòlica