Impulsar les energies netes i la lluita contra el canvi climàtic són alguns dels objectius que Iberdrola porta a terme a través de nombrosos programes i iniciatives com les beques dirigides a estudiants dels principals països en els quals l’empresa energètica és present.

Precisament, s’han fet entrega d’un total de 150 beques per al curs 2017-2018, ja que, com reconeix el president de la companyia, Ignacio Galán, «creiem fermament en les noves generacions com a motor de transformació i de canvi a un món millor».

En aquesta edició del seu programa internacional de beques i ajudes a la investigació al que es va a destinar 3,7 milions d’euros, «un 40% dels becats són dones, i s’ha incrementat aquesta xifra any rere any», segons Galán, i que aquesta iniciativa els dóna als joves l’oportunitat de realitzar màsters i projectes de recerca en institucions de gran prestigi com la Carlos III, Comillas, la Universitat del País Basc, o les de Cambridge, Strathclyde, Imperial College, Cornell, Rochester o Maine. Des que es va posar en marxa aquest programa el 2010, el nombre de beques s’ha incrementat un 300%, quadruplicant així les ajudes lliurades.

A través d’aquestes beques i ajudes, Iberdrola contribueix a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides per a l’horitzó 2030, integrats en la seua estratègia empresarial.