Iberdrola ha obert dos noves convocatòries de beques màster i ajudes a la investigació, respectivament, per al curs 2019-2020, amb l’objectiu de promoure l’excel·lència en la formació de les noves generacions i l’ocupabilitat en àmbits estratègics dins de la companyia com les energies renovables, que exercixen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Enguany, el grup té previst atorgar un total de 75 ajudes, a les que destinarà en el seu conjunt prop de 2,5 milions d’euros i que estaran dirigides a estudiants espanyols, britànics, nord-americans, mexicans i brasilers.

Fins a la data, ja són més de 850 jóvens els que, gràcies al ferm compromís d’Iberdrola amb la formació, han cursat estudis de màster i postgrau i realitzat investigacions en prestigioses universitats internacionals. En aquesta nova edició, la companyia concedeix un total de 55 beques màster dirigides a llicenciats, graduats i estudiants d’últim curs d’Espanya, Regne Unit, Estats Units, Mèxic i Brasil, amb una inversió superior als 2 milions d’euros.

El procés d’inscripció en aquesta nova convocatòria romandrà obert fins al pròxim 29 de març. Els interessats podran consultar totes les condicions i emplenar el formulari de sol·licitud al web d’Iberdrola www.iberdrola.com