+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

Lobjectiu

Iberdrola presenta els avanços de les proves d’injecció de CO2 Jornada professional

Este programa per millorar el medi ambient està dotat amb més de 4 milions d’euros . El projecte CO2Formare que desenrotlla a Castelló participa en l’Infoday Regional

 

R. D.
27/07/2016

El projecte CO2Formare que Iberdrola ha estat present en l’Infoday Regional del Programa LIFE+, on Begoña Remartínez, d’Iberdrola Generació, va presentar els avanços i resultats preliminars aconseguits en les proves d’injecció de CO2.

El Projecte LIFE+ CO2Formare, liderat per Iberdrola Generació, perseguix impulsar la protecció del medi ambient amb l’ús eficient del diòxid de carboni (CO2) produït en les centrals tèrmiques, i substituir així els productes clorats utilitzats per a combatre el macrofouling. El programa CO2Formare s’està desenrotllant en la central de cicle combinat de Castelló i està dotat amb més de 4 milions d’euros de pressupost.

NOVETATS ‘LIFE’

Durant el transcurs de la jornada Infoday Regional, que cal remarcar va estar organitzada pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, la Generalitat Valenciana, la Cámara de Comercio de València, EEN SEIMED i REDIT, es va donar a conéixer el Programa LIFE, amb totes les seues novetats, els tipus de projectes i les àrees prioritàries de la Convocatòria 2016, i els resultats de projectes LIFE per part d’entitats de la Comunitat Valenciana.

Finalment, destacar que la jornada ha sigut una ocasió excel·lent per a posar en comú els resultats entre els diferents participants en projectes LIFE de la Comunitat Valenciana i les entitats interessades en la presentació de projectes a la Convocatòria 2016. H