La convocatòria de les ajudes a la investigació per al curs 2020-2021 d’Iberdrola, a través de la seua fundació a Espanya, es troba en la recta final. Amb una dotació de 400.000 euros, el procés d’inscripció roman obert fins al pròxim 15 de maig. A partir d’ací, la Fundación Iberdrola España seleccionarà fins a 20 projectes d’investigació relacionats amb el desenvolupament de les energies renovables, la protecció del medi ambient, la lluita contra el canvi climàtic i l’eficiència del sistema energètic.

Amb aquesta iniciativa, l’entitat busca promoure la investigació en àmbits com la sostenibilitat energètica i mediambiental i, especialment, amb la innovació en fonts d’energia modernes i la lluita contra el canvi climàtic, amb l’objectiu de promoure una transició energètica que millore la qualitat de vida dels ciutadans i oferisca possibilitats de desenvolupament a les comunitats.

Els interessats podran consultar totes les condicions i emplenar el formulari de sol·licitud en la web de la Fundación Iberdrola España. Les ajudes tindran una dotació màxima de 20.000 euros per projecte i la seua duració serà d’un any.