Iberdrola s’ha adjudicat a Grècia la construcció del parc eòlic de Pyrgari, de 16 megawats (MW) de potència instal·lada. Este projecte renova l’interés d’Iberdrola per Grècia, país en què Rokas, filial d’Iberdrola des de 2004, ja és una de les companyies líders en el sector de les energies renovables, amb una capacitat instal·lada total de 261,47 MW.

El parc de Pyrgari ha sigut adjudicat a Iberdrola en l’última subhasta d’energies renovables celebrada a Grècia i estarà ubicat en el centre del país, a uns 110 quilòmetres d’Atenes. La instal·lació comptarà amb l’última tecnologia de l’empresa danesa Vestas, de 4 MW de potència unitària. La seua entrada en operació està prevista entre 2020 i 2021.

POSICIÓ A GRÈCIA / Iberdrola compte en estos moments a Grècia amb 17 parcs eòlics i quatre centrals fotovoltaiques. La companyia ha rebut diversos reconeixements en el país per la qualitat dels seus projectes, com el Premi Medi Ambient 2014, en la categoria «Desenvolupament d’Infraestructura Sostenible», pel soterrament de la xarxa elèctrica aèria de mitjana tensió per a sis dels seus parcs eòlics en l’illa d’Evia.

Cal destacar que Iberdrola és líder mundial en producció eòlica i compta en estos moments amb més de 16.000 MW de potència instal·lada. L’empresa té centrada la seua presència en el sector de les renovables en mercats madurs i amb una regulació estable.