Iberdrola, a través del seu filial AVANGRID Renewables, ha firmat els seus primers dos grans contractes per al subministrament d’energia renovable amb la multinacional americana Google. Segons els termes de l’acord, la firma espanyola subministrarà a Google la producció elèctrica d’un total de 196 megawats (MW) d’energia renovable procedent dels parcs eòlics Coyote Ridge i Tatanka Ridge. Cada un d’ells comptarà amb 98 MW de potència instal·lada. Estes dos noves instal·lacions, que estaran ubicades en els comtats de Brookings i Deuel, en l’estat de Dakota del Sud, produiran energia renovable equivalent al consum mitjà anual de més de 50.000 llars nord-americans.

Per mitjà d’este acord, Google avançarà cap al compliment dels seus ambiciosos objectius de consum energètic a través de fonts renovables en totes les seues operacions globals. «Les energies renovables procedents de projectes com a Coyote Ridge i Tatanka Ridge aporten gran valor al nostre negoci, a mesura que progressem i invertim en les comunitats en què operem», ha assenyalat Gary Demasi, director d’Infraestructura Global de Google.

Sobre AVANGRID / Cal destacar que la filial nord-americana d’Iberdrola, AVANGRID, és una companyia d’energia amb més de 31.000 milions de dòlars en actius i instal·lacions en un total de 27 estats.