Abans que ens adonem tot haurà tornat a la normalitat i estarem de nou gaudint de les activitats educatives que, des de fa cinc anys, es desenvolupen en l’Espai Natura de Torreblanca. La nova realitat ha obligat a readaptar els tallers, xerrades, visites i experiències de centre i els seus responsables manifesten: «Atendrem a grups, molt més reduïts i repetirem cadascuna de les activitats fins a un total de quatre vegades setmanals per tal de atendre un nombre de participants similar al d’anys anteriors».

La Fundació Global Nature, l’Ajuntament de Torreblanca i l’equip del Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, situat ara també en l’Espai Natura, estan programant una bateria d’accions per a desenvolupar durant aquest estiu. Si les previsions sanitàries es mantenen segons el que es preveu, es podrien començar a partir del 15 de juny, atenent grups de 10 persones, les quals hauran d’inscriure’s amb anterioritat per a reservar la seua plaça i acudir a les instal·lacions puntualment i amb mascareta.

Al voltant de 40 activitats gratuïtes s’oferiran durant tot l’estiu, la qual cosa permetrà al turisme familiar acostar-se més als reconeguts valors del Prat i descobrir els seus recursos naturals. Tortugues, libèl·lules, horta, rates penades, xitxarres, corriols, posidònia i molts altres tresors seran protagonistes en les propostes d’aquest estiu tan especial i diferent per a tots.