Les 88 botigues físiques de MediaMarkt a Espanya s’han incorporat al cercador de punts de recollida de cartutxos d’impressió de la iniciativa Tragatóner/Tragatinta de Recyclia. La multinacional es converteix així en la primera gran superfície del nostre país a unir-se a aquesta xarxa de recollida que ja suma més de 7.600 punts.

LOCALITZACIÓ / Amb tan sols introduir una direcció i un radi de cerca, l’usuari pot localitzar els contenidors —també anomenats Ecopunts— més pròxims per a depositar els seus cartutxos de tòner i tinta usats, amb la garantia de què es tractaran adequadament i que es recuperaran els materials reutilitzables. El cercador ofereix, a més, informació comercial sobre l’establiment i permet calcular la ruta més ràpida.

Les botigues de MediaMarkt compten amb contenidors de Tragatóner/Tragatinta des d’aquest febrer de 2019, la qual cosa permet a la cadena comercial complir amb les obligacions que la normativa imposa als establiments de més de 400 m² en matèria de recollida de consumibles d’impressió usats.