Els escolars castellonencs d’Educació Primària i ESO de Castelló es donaran cita en el Parc Ribalta el pròxim 5 de juny en la contornada del templet del parc Ribalta amb l’objectiu de plasmar lliurement en una cartolina la imatge d’este emblemàtic racó.

L’Ajuntament de Castelló, El Corte Inglés i la UTE Jardins de Castelló han convocat el VIII Concurs de Dibuix El Parc Ribalta, Biosfera de Castelló un any més, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, i a fi de sensibilitzar als escolars castellonencs en la defensa del medi ambient, alhora que compartixen una jornada a l’aire lliure amb esta ocasió.

El concurs, que començarà a les 10.30 hores, preveu una participació d’entre 700 i 1.000 estudiants de les diferents escoles de Castelló, d’entre els quals el jurat triarà 8 primers premis, 8 segons premis i 8 tercers premis. Els treballs que siguen premiats i una selecció dels millors romandran exposats en El Corte Inglés. Els centres interessats poden inscriure’s fins al 31 de maig en el 96 353 07 06 o bé enviant un mail a angeles_mellado@elcorteingles.es