Un grup de voluntaris de la Caixa a Castelló van participar en una jornada de reforestació en Font el Llentiscle, situat en la Vall d’Almonacid. La iniciativa, impulsada per l’Associació Eco Cultural Vall d’Almonacid, tenia com a objectiu fomentar la conscienciació sobre la necessitat de protegir les superfícies arbrades.

Així, els voluntaris, juntament amb 60 persones, van contribuir a plantar 180 arbres de les espècies pi pinyer, arboços, auró i murta, entre altres, per a frenar els efectes del canvi climàtic i de la tala indiscriminada.

ACTIVITATS / Durant 2019, al voltant de 900 voluntaris de la Caixa van participar en la Comunitat Valenciana en 371 activitats solidàries, arribant a un total de 14.525 persones.

En total, més de 5.800 voluntaris han format part de més de 7.000 activitats solidàries, ajudant a més de 289.500 persones vulnerables en tot el país, en programes socials, culturals o mediambientals de l’Obra Social la Caixa, o bé en el marc d’accions locals descentralitzades.

El programa de voluntariat de l’entitat, format per empleats en actiu, jubilats i prejubilats de l’entitat, així com amics, familiars i clients, ha complit el seu onzé aniversari de labor solidària. D’altra banda, cal destacar que l’Associació de Voluntaris de la Caixa ha incrementat en més del 53% el nombre d’activitats de voluntariat en l’últim any.