Els jóvens participants del programa ‘Hàbitat i territori: com la física millora el nostre entorn’ del Campus Científic de la Universitat Jaume I estan coneixent a través de l’experimentació les solucions que aporta la física a problemes energètics i mediambientals molt presents en el nostre entorn. Jocs, simulacions, mesuraments, anàlisis dels elements i activitats creatives i molt experimentals serveixen per apropar al camp de la física als participants del Campus que han escollit aquest projecte entre els quatre que ofereix l’UJI.

La Universitat acull esta setmana al tercer grup de participants al Campus Científic que se celebra al llarg de tot el mes de juliol amb l’assistència de 120 estudiants de 4º d’ESO i primer de Batxillerat de tota Espanya.

Cal remarcar que esta és una iniciativa organitzada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, el Ministeri d’Economia i Competitivitat i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) amb el patrocini de l’Obra Social La Caixa. H