Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana i Turisme Comunitat Valenciana organitzen, mitjançant l’especialista en turisme actiu Mila Pérez, tres noves sessions perquè els amants de la naturalesa se submergisquen en un dels entorns més privilegiats de tota la província de Castelló, el Desert de les Palmes.

La iniciativa compta amb un doble al·licient, ja que s’encarrega de concentrar en una mateixa jornada per als assistents els atractius del senderisme i del ioga, dos de les activitats més en voga en l’actualitat. Després de la primera cita, que ja es va celebrar amb èxit el passat 14 de juny, està previst que pròximament es desenvolupen altres tres trobades, en concret els dies 28 de juny, i 12 i 26 del mes de juliol.

Al capdavant d’aquestes sessions de ioga i senderisme al Desert dels Palmes es troba Mila Pérez, experta en turisme actiu i profesora de ioga amb experiència en l’organització d’esdeveniments per a grups reduïts a l’aire lliure, en concret fins a 30 persones segons la normativa per fer front al covid-19.

El diumenge 28 de juny la activitat es desenvoluparà de 8.30 a 11.30 hores y eixirà des de l’àrea d’aparcament al barranc de Miravet, dins del Desert de les Palmes. Tal com apunta Mila Pérez, «aquesta activitat consta d’un circuit de senderisme, de dos hores de duració, i d’una classe de ioga i meditació; cada jornada està concebuda perquè els assistents puguen fer una incursió en els beneficis que aporta als seus cosos el ioga i, al mateix temps, perquè posen en valor els ecosistemes naturals únics que per sort podem gaudir a Castelló».

Pérez, professora de hatha ioga per l’Escola Internacional de Silvananda, confirma que la ruta «és apta per a persones de totes les edats, fins i tot per a xiquets a partir dels 10 anys», i convida als castellonencs a portar a viure «unes hores especials en contacte amb la natura». Més informació al telèfon 619 708 085.