+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

ACTUACIÓ COFINANÇADA PER L’AJUNTAMENT I LA DIPUTACIÓ

Sogorb procedeix a la conservació dels seus arbres monumentals

Realitzen treballs de poda als exemplars de la glorieta municipal

 

Els arbres monumentals són un referent de la localitat de l’Alt Palancia. - MEDITERRÁNEO

R. D. SOGORB
13/12/2017

La glorieta municipal de Segorbe compta amb nombrosos i longeus arbres monumentals que actualment es veuen immersos en treballs de poda i conservació, tal i com ha informat l’Ajuntament de la localitat. Esta actuació està cofinançada pel consistori de la capital de la comarca de l’Alt Palancia i la Diputació de Castelló, a través del seu programa de subvenció als ajuntaments de la província per a la protecció i conservació d’arbres monumentals i singulars de titularitat pública de l’exercici de 2017.

TREBALLS ACTUALS / Així doncs, operaris municipals i un tècnic superior en gestió i organització de recursos naturals i paisatgístics, es troben en des d’ahir dimarts, 12 de desembre, realitzant treballs de poda d’espècies com els plataners, oms i palmeres. Després d’esta actuació, s’efectuarà el manteniment corresponent en la majestuosa olivera, coneguda popularment La Morruda, situada en l’avinguda Espanya del municipi castellonenc. Este exemplar és un dels arbres monumentals que apareixen en el catàleg que la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenrotllament Rural, i que estan baix protecció genèrica.

D’altra banda, se’n va a procedir a tallar els troncs dels oms que porten diversos anys morts en el recinte i actualment poden representar un perill.