Este divendres, 15 d’abril, finalitza el termini per a entregar fotografies relacionades amb el paisatge, la història i la crítica del paratge protegit del riu Millars per a la tercera edició del concurs fotogràfic ‘Una ullada al Millars’, convocat pel Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars. La temàtica de les obres ha de tractar sobre qualsevol assumpte relacionat amb el paratge que conforma la desembocadura del Millars al seu pas pels termes municipals d’Almassora, Borriana i Vila-real. L’obra dels fotògrafs ha de plasmar els animals, les plantes, el paisatge o qualsevol dels vessants naturals i culturals que atresora este paratge castellonenc. La mirada del fotògraf també pot expressar aquells aspectes crítics que considere.

El concurs compta amb tres categories: fotografia de paisatge, fotografia històrica i fotografia crítica. Cada una d’estes inclou un premi de 200 euros i un diploma. Els concursants, majors de 18 anys, poden presentar un màxim de tres fotografies. Les instantànies poden ser en blanc i negre, color o qualsevol altra tècnica fotogràfica. Un requisit important és que cada imatge ha de presentar-se amb una indicació precisa del lloc del paratge natural protegit on ha sigut presa. Totes les fotografies han de ser originals i inèdites i no han d’haver sigut premiades en altres concursos o certàmens fotogràfics. Les obres han d’entregar-se, ben personalment, ben enviades lliures de càrrecs, en la seu del Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars ubicat en el carrer Ponent Baix, número 65, baix nombre 1, de Vila-real.

L’objectiu principal del Consorci del Riu Millars és invitar tot el públic a visitar un important tresor natural a més de traslladar a la ciutadania els valors ecològics, socials, paisatgístics i culturals d’este paratge protegit únic en el territori castellonenc. H