+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

AL SÒL EL QUE ÉS DEL SÒL

La Vall d’Uixó debat sobre la gestió i recollida de la fracció orgànica

APNAL-Ecologistes en Acció organitza el dia 7 esta taula redona

 

Les conferències volen sensibilitzar sobre el reciclatge de residus selectius. - MEDITERRÁNEO

R. D.
01/11/2017

APNAL-Ecologistes en Acció de Vinaròs han organitzat unes jornades de sensibilització per a la recollida selectiva de la fracció orgànica a la Vall d’Uixó. Sota el títol Al sòl el que és del sòl, el pròxim dimarts, 7 de novembre, en el Palau de Vivel, de 10.00 a 14.00 hores, i de 18.00 a 20.00 hores, tindran lloc diverses taules redones i debats entorn a la separació en origen de la fracció orgànica.

El primer en inaugurar les sessions serà Joan Piquer, director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, qui amb la presència de Rosa García, directora de Rezero, parlarà de la Fracció orgànica i suport supramunicipal. La següent xerrada es titula Adaptació dels consorcis al servei de recollida selectiva de la fracció orgànica, i en ella intervindran Silvia López, gerent dels Consorcis C1/C3-V1; José Francisco Fabra, enginyer cap d’assistència a municipis de la Diputació de Castelló; Fernando Albarrán, director tècnic de Reciplasa, i Sergi Pérez Serrano, gerent del Consorci per a la Gestió de Residus (COR).

Altres participants en esta cita són Inés Beltrán, de l’Ajuntament de Castelló; Mikel Vela, del consistori d’Aiora, i Sergi Alejos, de Xilxes, a més de Rafa Arnau, director de Comunicació de Bionord i José Vicente Anaya, alcalde de la localitat d’Aiora. Tots parlaran de les experiències en la recollida selectiva, de la seua implantació i també de la comunicació i divulgació.