Les poblacions de Benicarló i Peníscola van acollir la pasada setmana la visita de l’autobús promocional de la campanya institucional Sempre Teua, que la Secretaria General de Política Lingüística ha desenvolupat per tal de donar impuls a la promoció de l’ús del valencià amb activitats per a tots els públics.

Les instal·lacions mòbils es van poder visitar primer en Benicarló el dia 14 a la plaça dels Mestres del Temple i 16 de juliol al carrer de les Illes Canàries. Van haver-hi centenars d’assistents, entre els quals estaven els xiquets de l’escola d’estiu municipal, que es van apropar a l’autobús i gaudiren dels tallers i concursos pensats per aprendre la llengua valenciana d'una manera divertida i entretinguda.

L’autobús va emprendre la marxa cap a Peníscola, on va aplegar el dia 18, instal·lant-se enfront de l’escola Jaume Sanz fins al dia següent, tancant així la seua ruta pel nord de la província de Castelló. Els xiquets i xiquetes peniscolans també van poder gaudir de les activitas que oferix l’autobús com son els tallers ‘Una de quatre’, ‘L'alfaruleta’, ‘A la moda’, ‘el Conter volador’ o ‘Paraules esteses’.