València es prepara per a convertir-se el 1 de juny en la capital de la música dance i remember dels anys 90 gràcies al concert Love the 90'​​s 360º, un megafestival que enguany comptarà amb la participació estelar de Haddaway, Culture Beat, DR. Alban, 2 Unlimited, The Outhere Brothers, J.L. Milford aka John Wesley, Netzwerk, La Bouche, Double You, 2 Brothers on the 4th Floor, Kriss, Chimo Bayo --que jugarà a 'casa'-- i The Jumper Brothers. Com a mestre de cerimònies oficiarà Fernandisco, una figura clau de la dècada dels 90 a Espanya.

El lloc escollit per a la celebració del festival tornarà a ser la Ciutat de les Arts i de les Ciències, una ubicació premium ideal para gaudir de la música en un entorn privilegiat Cal recordar que Love the 90's ja es va celebrar a la capital del Túria amb una excel·lent afluència de públic a 2017 i 2018.

L'edició de 2018, celebrada el passat estiu, va ser tot un èxit i va comptar amb l'actuació de Chimo Bayo, 2 Fabiola, Alexia, Double Vision, Technotronic, Alice Deejay, Twenty 4 Seven, Taleesa, Paco Pil, Jumper Brothers, Viceversa, Ku Minerva, Just Lluís, Marian Dacal, Paradisio i Rozalla.

Segons fonts de l'organització, l'esdeveniment comptarà aquest any amb l'assistència de més 17.000 nostàlgics de la música remember.