Castelló és terra de festivals. Arenal Sound, Rototom, Sant San i, per descomptat, el FIB, són esdeveniments que no poden faltar per als bons aficionats a la música de la província. Però per als fans que no tinguin prou amb les grans cites de Benicàssim o Borriana, el 5 i 6 de juliol es celebrarà un festival molt recomanable a pocs quilòmetres de Castelló, el Music Port Festival, en concret al Port de Sagunt.

L'esdeveniment es desenvolupará a l'Espai La Nau de Port de Sagunt amb una combinació de més de 30 artistes i tres escenaris en què conviuran música, arts visuals i arts escèniques.

El plat fort del Music Port serà Izal, un valor segur de l'indie nacional i que, de ben segur, congregarà dissabte a milers de la seva legió de fans de Castelló. Al costat de la banda que ha popularitzat temes com La muejer de verde, Copacabana o Qué bien, la cita musical comptarà amb altres al·licients excel·lents com Miss Caffeina, Carlos Sadness, Anni B Sweet o Mando Diao -tots ells el divendres-o Viva Suecia o Rayden -el dissabte--.

A més d'aquests 'ingredients', la cita ha posat especial èmfasi en reforçar les seves propostes de música electrònica, amb noms com Mueveloreina, Fru Katinka, Wisemen Project, Innmir, Maadraasoo o The Basement.