El Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà dimarts 11 de desembre de 2018 els actes oficials de graduació de les titulacions de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. En total seran 136 els alumnes que es graduaran i que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2017/2018.

Els actes s’iniciaran a les 17.30 hores amb la graduació de les titulacions de l’àmbit d’Industrials: els graus en Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte, en Enginyeria Elèctrica, en Enginyeria Mecànica, en Enginyeria Química i en Enginyeria en Tecnologies Industrials. El president d’UBE Corporation Europe S.A., Bruno De Bièvre, serà el padrí i Mihai Mardari l’encarregat de representar l’estudiantat graduat. L’acte finalitzarà amb la intervenció de la directora de l’ESTCE, Amelia Simó.

A continuació, a les 19.30 hores, està previst l’acte de graduació de la resta de titulacions de l’ESTCE: els graus en Agroalimentària i del Medi Rural, en Arquitectura Tècnica, en Disseny i Desenvolupament en Videojocs, en Enginyeria Informàtica, en Matemàtica Computacional i en Química. Pablo Serna Gallén, graduat en Química, serà el representant de l’estudiantat en aquest acte, i el padrí serà el catedràtic de Matemàtiques i ex-alcalde de la ciutat de Castelló, Daniel Gozalbo Bellés. L’acte finalitzarà amb la intervenció de la directora de l’ESTCE, Amelia Simó.

Els actes de graduació estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, amb col·laboració amb el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I. Aquests actes, on a més a més de l’estudiantat i una representació del món acadèmic també hi estan presents les famílies dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’estudiantat que ha finalitzat els seus estudis.