Avui fa prop d’una setmana que es van celebrar les eleccions municipals i europees. Uns comicis que esperàvem amb moltes ganes i il·lusió, després de quatre anys fent els deures dins l’equip de govern a Vila-real.

Portem molt de temps preparant-nos per a aquesta gran cita amb les urnes, en les quals es decidia el futur de la nostra ciutat, amb candidats molt vàlids i un programa fet a peu de carrer comptant amb tots i cadascun dels veïns i veïnes de Vila-real. Ho hem donat tot, i això ho sap molt bé el nostre equip de campanya i tota la gent que s’ha implicat, deixant de banda, en molts casos, la vida personal, per a fer d’aquest un projecte capdavanter.

No obstant això, el poble, que és sobirà i qui té l’última paraula, ha decidit que ens mantinguem com la tercera força política. No cal amagar-ho, aspiràvem a molt més, però així és la política i nosaltres respectem els resultats eixits de les urnes per als propers quatre anys, tenint en compte que és un moment d’auge d’altres forces del panorama polític. De fet, de 2019 a 2023 serem sis grups municipals a Ca la Vila, amb l’entrada d’Unides Podem i Vox.

Per la nostra part, no podem més que agrair a les 2.506 persones que quan van arribar al col·legi electoral el passat diumenge van triar la nostra papereta, tenint tota l’oferta que tenien al davant. No els anem a defraudar, perquè tot i haver perdut un regidor pel camí, seguim amb forces per a encetar una nova etapa, com sempre, amb un somriure.

Esperem poder demostrar a tots els vila-realencs i vila-realenques que som els regidors que millor els representen, aquells que sempre han tingut la porta del despatx oberta, que escolten i que treballen pel seu poble des de la humilitat. María Dolores Parra, Santi Cortells i jo estem de nou a la vostra disposició.

*Regidor de Compromís per

Vila-real