L’equip de govern ha aprovat en solitari els pressupostos per al 2019. Uns pressupostos que confirmen la fi d’un projecte. Un govern acabat, sense idees, sense solucions i sense capacitat per gestionar Vila-real. Un govern convençut que pot fer creure als veïns que «Vila-real avança» gastant en 8 anys prop de 10 milions d’euros dels nostres impostos en publicitat i propaganda.

El desgovern és una realitat tan inqüestionable que inclús ho van assumir ells mateixa al ple on van renunciar a defendre els seus pressupostos i es van limitar a fer un balanç que pareixia més una despedida y cierre.

Des del PP vam aprofitar el ple per ficar-los davant de les seues innumerables mentides als veïns. 8 anys prometent solucions, anunciant grans iniciatives, ficant-se medalles de projectes falsos que mai s’han executat i que sols han quedat en bonics titulars «incomplits» amb els que enganyar als veïns. Davant l’evidència, Benlloch es va negar a entrar a debat i Sancho, el candidat de Compromís, directament va callar.

Volien fer-nos creure que la ciutat estava parada per falta de diners, però era fals. Vila-real té diners per al que volen. Així ho han denunciat diferents col·lectius del poble a qui Benlloch tanca l’any sense pagar les ajudes promeses de diverses anys, tot i tindre els diners al pressupost.

Tenim un ajuntament que no paga el que deu. Un ajuntament que per la seua inacció té bloquejats prop de 2.000.000 € d’ajudes d’altres administracions. Un ajuntament que perd milionàries ajudes europees i que deixa escapar infrastructures clau com l’estació intermodal. Un ajuntament que riu les gràcies a la Generalitat mentre ens tanquen ambulatoris i tenen xiquets estudiant en barracons. Un ajuntament que ha abandonat el manteniment del poble mentre no dubta en pujar-nos la contribució al màxim històric.

El 2019 és l’any del canvi que cada dia més veïns i veïnes reclamen. Jo em sume al canvi!

*Portaveu del PP a Vila-real